Adresa: Bulevar vojvode Stepe 5,
Novi Sad 21000
Radno vreme: Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

KÄRCHER - Nova oprema

Porodično preduzeće Kärcher danas važi za vodećeg ponuđača efikasnih sistema za čišćenje. Kärcher se razlikuje od konkurenata zahvaljujući vrhunskom učinku, inovaciji i kvalitetu.

Kärcher uređaji za čišćenje ujedinjuju funkcionalnost, prilagođenost korisniku i ispunjenost velikih zahteva. Inovacija i težnja ka boljem rešenju odlikuju preduzeće. Preko 1300 patenata potvrđuju pronalazački duh i inovativnu snagu preduzeća.

Kärcher uvek stremi ka optimalnom rešenju za svaki zadatak u čišćenju. Na taj način Kärcher razvija efikasne sisteme od uređaja za čišćenje, pribora i sredstava za čišćenje, koji su perfektno prilagođeni jedni za druge. Kako bismo potrebe i želje naših klijenata ispunili na najbolji mogući način u konstantnom smo dijalogu sa privatnim i profesionalnim korisnicima. Saznanja, koja smo iz toga dobili, konsekvetno utiču na razvoj novih proizvoda. Na taj način se uveravamo da svaki novi proizvod ne ispunjava samo kompleksnije zadatke u čišćenju nego istovremeno pojednostavljuje i olakšava, koliko je to moguće, rad korisnicima.

KÄRCHER IC

KAERCHER IC

Kod IC 15/240 W radi se o kompaktnom, modernom i funkcionalnom uređaju za pojedinačno čišćenje spoljnih površina, prevashodno razvijen za primenu u komunalnom sektoru.

KÄRCHER MIC 84

Bočna ruka

Sa MIC 84 Kärcher nudi nosač uređaja klase od 86 KS, koji idealno objedinjuje sigurnost, robusnost i komfor. Snažna hidraulika omogućava pogon velikog broja priključaka za rad u svim sezonama.

KÄRCHER MC 130

KAERCHER MC 130

Višefunkcionalna mašina MIC 130 je uređaj klase do 3,5 tone i u ovoj kategoriji, na tržištu, je jedina mašina ove namene sa 2 sedišta. Komforna kabina za 2 čoveka nudi perfektan panoramski pogled.

KÄRCHER MIC 34

KAERCHER MIC 34

Pomoću komunalnog nosača uređaja MIC 34C mogu se obavljati svi sezoski poslovi uz izmenu radnih uređaja u najkraćem roku. Praktičan sistem za brzu zamenu čini to mogućim.

KÄRCHER MIC 50

KAERCHER MIC 50

Sa MIC 50 Kärcher nudi nosač uređaja snage 50 KS, koji idealno objedinjuje sigurnost, robusnost i komfor. Širina od 1,20 m i visina manja od 2,00 m čine mašinu optimalnim rešenjem za gradski sektor.