Adresa: Bulevar vojvode Stepe 5,
Novi Sad 21000
Radno vreme: Ponedeljak - Petak
08:00 - 16:00

TSM

TSM proizvodi profesionalne mašine za čišćenje. Imamo agilnu i fleksibilnu organizaciju, što nam omogućava da razumemo najnovije tržište trendove i zahteve naših kupaca brže od drugi. Akumulirano je bogato znanje i stručnost preko 5 poslovnih generacija, u kombinaciji sa mladim i dinamičnim timom, Omogućava nam da ponudimo inovativna rešenja, na tržištu koje se stalno razvija poput sektora za čišćenje.

Rešenja za čišćenje i mašine koje, iako imaju najnoviju tehnologiju, dostupni su svima. Svako može da koristi našu opremu, pošto su toliko intuitivne da se ne zahtevaju objašnjenje. Svako je u stanju održavati ih, jer su dizajnirane da pojednostave operacije održavanja. Svako može da oseti zadovoljstvo u njihovoj upotrebi, jer one su dizajnirane da zadovolje ljudske potrebe, bilo to ergonomski ili tehnički.

Porodični posao datira još od 1882. u zanatskoj radionici blizu Franceniga (pokrajina Trevizo, Italija) gde su napravljene prve poljoprivredne mašine. Šezdesetih godina prošlog veka u koincidenciji sa urbanim razvojem i poljoprivrednom krizom, kompanija postavlja temelje za proizvodnju cisterni i kanalizacione opreme, u novim prostorijama Fiume Veneto. U narednim godinama, sa evolucijom proizvoda i stvaranjem novih divizija kompanije, koja je postala Moro Group. Započinje dizajn i proizvodnja opreme za urbano čišćenje, vozila za sakupljanje otpada i konsolidovanje pozicije vodećeg evropskog proizvođača industrijskih mašina za čišćenje.

Sa kasnijim osnivanjem TSM (akronim za Tehnološki sistemi od Moroa) naša porodica, sada u svojoj petoj generaciji, sa strašću sledi tradiciju koja traje više od jednog veka i proizvodnju električnih vozila za komunalno čišćenje i industrijske mašine za čišćenje. Portfolio proizvoda se stoga sastoji od dva kompletne i različite linije.

Mašine za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, za industrijsko i komercijalno čišćenje i urbanu higijenu. Linija za zatvorene prostore uključuje mašine za pranje podova, mašine za čišćenje, usisivači, čistači tepiha, generatori pare i mašine sa jednim diskom.

Dok u okviru vozila gradske čistoće postoje mašine koje su ekološki prihvatljive i sa nultom emisijom CO2, kao što su usisivač za gradski otpad i kompaktne mašine za čišćenje puteva.

Aria 240

300x576-Aria-240

TSM proizvodi profesionalne mašine za čišćenje.

Ariamatic 240

300x576-Ariamatic-240-1

TSM proizvodi profesionalne mašine za čišćenje.